Officieel Honda verdeler van baan-en crossmotoren - ruim aanbod 2dehands motoren - eigen hersteldienst- officieel verdeler van Sym scooters 

Bezoek Motorhandel Vermeeren in Wuustwezel voor een ruim assortiment aan kledij voor uw motor

Motorkledij & accessoires in Wuustwezel (Antwerpen)

Als motorrijder wilt u goed beschermd de weg op. Motorhandel Vermeeren uit Wuustwezel is al ruim 40 jaar gepassioneerd door motors en begrijpt als geen ander hoe belangrijk veiligheid én rijplezier is. Daarom vindt u bij ons een zeer uitgebreid en compleet assortiment aan kledij en beschermers voor op de motor.

U kunt bij ons terecht voor beschermende jassen, laarzen, handschoenen en broeken. Bij al onze kledij en beschermers selecteren wij merken die bekend staan om hun perfecte kwaliteit en duurzaamheid. Hetzelfde geldt voor de helmen die wij aanbieden. Zo vindt u bij ons onder andere de topmerken Acerbis, Macna, Scott, Alpinestars, Thor,.... Wij helpen u bovendien graag met deskundig advies, zodat u niet alleen in stijl, maar ook in optimaal comfort en veiligheid de weg op kunt.

vrije

Cross kledij

Baankledij

Vrijetijdskledij 

Neem gerust contact op om te informeren naar ons aanbod en de prijzen, of kom eens binnenlopen. Ons team helpt u graag verder.

CONTACTEER ONS NU

Motorhandel Vermeeren bvba

 b