Officieel Honda verdeler van baan-en crossmotoren - ruim aanbod 2dehands motoren - eigen hersteldienst- officieel verdeler van Sym scooters 

Motorhandel Vermeeren biedt nieuwe en tweedehands motoren in Wuustwezel

Ons aanbod

Als exclusief Honda verdeler voor de regio Noorderkempen - Antwerpen staan wij altijd met een ruim aanbod motoren voor u klaar. Of u nu op zoek bent naar een 125cc, een praktische motor voor woon-werkverkeer, een crossmotor of iets luxueuzer om te touren, bij ons kan u altijd terecht. Alle nieuwe Honda baanmotoren worden afgeleverd met 2 jaar garantie en ook kan u nadien bij ons terecht voor de correcte service na verkoop. 

Ook hebben wij een ruim aanbod van kwalitatieve 2de hands motoren, alle 2de hands motoren worden afgeleverd met een onderhoudsbeurt en 1 jaar garantie. Een testrit is op afspraak mogelijk.

Beschikt u nog niet over een motorrijbewijs maar wil u wel efficiënt van A naar B? Als Officieel Sym en Derbi verdeler hebben wij altijd een ruim aanbod 50cc brommers-en scooters in de showroom. Verkrijgbaar in zowel klasse A - 25km/u als klasse B- 45km/u.


Wij bieden enkel motoren aan die 100% in orde zijn en staan u graag bij met deskundig advies. Ook krijgt u er uiteraard alle garantiepapieren bij. Mocht u onverhoopt toch nood hebben aan onderhoud of reparatie, dan kunt u terecht in onze eigen werkplaats, waar wij u snel en professioneel bijstaan.

CONTACTEER ONS

Kom gerust eens binnenlopen om ons huidige aanbod te zien of om een proefrit te maken.

CONTACTEER ONS NU

Motorhandel Vermeeren bvba

 bvba